Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-4: Μουργκ και Ντεσπόντοφ οδήγησαν τον «Δικέφαλο» στον θρίαμβο στην Τρίπολη

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-4: Μουργκ και Ντεσπόντοφ οδήγησαν τον «Δικέφαλο» στον θρίαμβο στην Τρίπολη

Ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα από την Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα με 4-1, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μουργκ και Ντεσπόντοφ που πέτυχαν από δύο γκολ.

Θρίαμβος για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις της σε ακόμη ένα παιχνίδι για να περάσει άνετα από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας με 4-1.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τον «Δικέφαλο» οι Μουργκ, που άνοιξε το σκορ και πέτυχε και το τρίτο γκολ που ουσιαστικά «σφράγισε» το διπλό, ενώ ο Ντεσπόντοφ πέτυχε το δεύτερο και το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις, για να ολοκληρώσει αυτή την άνετη νίκη.

Διαβάστε επίσης: H Team Γουόκαπ νίκησε την Team Σλούκα και κατέκτησε το All Star Game (177-165, vid)

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας με παιχνίδι περισσότερο, φτάνοντας τους 32 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 17.

Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 5ο λεπτό έφτασε μία ανάσα από το γκολ και το 1-0. Ο Καλτσάς σούταρε μέσα από την περιοχή με τον Κοτάρσκι να μην απομακρύνει μακριά και τον Αλάγκμπε να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά, μέσα από την μικρή περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Σβαμπ στο 12ο και στο 13ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα να μπλοκάρει το σουτ του Αυστριακού.

Στο 21’ ο Κουλιεράκης έκανε σκαστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή με τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Αστέρα να φύγει στην κόντρα με τον Ζουγλή ο οποίος εκτέλεσε χωρίς δύναμη στο τετ α τετ με τον Κοτάρσκι με τον Μουργκ να προλαβαίνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Ο Μουργκ στο 30’ απείλησε με ένα σουτ εκτός περιοχής να φεύγει άουτ και στο 34’ συνδυάστηκε υπέροχα με τον Κωνσταντέλια μέσα στην περιοχή, πέρασε τον Παπαδόπουλο και έκανε εύκολα σε κενό τέρμα το 0-1 για τον «Δικέφαλο».

Στο 38ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-2 με τον Σαμάτα, όμως μετά από εξέταση της φάσης στο VAR, ακυρώθηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις, με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να κάνει το 0-2 με τον Ντεσπόντοφ στο 60ο λεπτό με ωραία προβολή στο δεύτερο δοκάρι.

Ακολούθησε ένα συναρπαστικό δεκάλεπτο, με τον Αστέρα να καταφέρνει αρχικά να μειώσει σε 1-2 με τον Ζουκάνοβιτς. Ο Κοτάρσκι δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα σε εκτέλεση κόρνερ και ο αμυντικός του Αστέρα σε έπιασε ωραίο βολέ για να μειώσει.

Ο Σαμάτα έστειλε για ακόμη μία φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου στο 67’ όμως ακυρώθηκε και αυτό για οφσάιντ.

Ο Μουργκ στο 69’ έκανε το 1-3 για τον ΠΑΟΚ, μετά από τεράστιο λάθος του Άλβαρεζ που εκμεταλλεύτηκε ο Σαμάτα και μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα του Αστέρα, έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε και κερασάκι στην εύκολη νίκη του στις καθυστερήσεις, με τον Ντεσπόντοφ να κάνει το 1-4 στο 90+1′ με tap in μετά από ωραίο γύρισμα του Τζίμα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Μουνάφο (Βαγιέντε 76’), Καλτσάς, Ζουγλής (Μάντσης 76’), Μπαρτόλο (Γκος 27’), Μιριτέλο (Σίτο 76’).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (Σάστρε 73’), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ (Μεϊτέ 73’), Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας (Τόμας 81’), Σαμάτα (Τζίμας 89’).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ