Ντεσπόντοφ: «Σημαντική νίκη με όπλο την ομαδικότητα»

Ντεσπόντοφ: «Σημαντική νίκη με όπλο την ομαδικότητα»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Τρίπολη, επικρατώντας του Αστέρα με σκορ 1-0, χάρη σε δύο τέρματα του Τόμας Μουργκ και άλλα δύο του Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο Βούλγαρος εξτρέμ αναφέρθηκε στην εμφάνισή του Δικεφάλου του βορρά, αλλά και στη δική του, τονίζοντας πως όπλο ήταν η ομαδικότητα.

Οι δηλώσεις του Κίριλ Ντεσπόντοφ:

«Έχω πετύχει πολλά γκολ με την προηγούμενη μου ομάδα και τώρα που παίζω στον ΠΑΟΚ θέλω να πετύχω επίσης πολλά γκολ. Όπως έχω πει, ακόμα δεν έχω φτάσει στο επίπεδο που θέλω να αγωνίζομαι, οπότε να περιμένετε περισσότερα πράγματα στη συνέχεια. Το σημερινό ματς ξέραμε πως θα είναι πολύ δύσκολο, θέλω να συγχαρώ τον Αστέρα γιατί παίζει δυνατό και καλό ποδόσφαιρο, ξέρει πως μπορεί να σου βάλει δύσκολα, όμως είμαι πολύ χαρούμενος και μάλιστα περισσότερο από τα γκολ που πέτυχα, με την απόδοση όλης της ομάδας σήμερα.

Η ομάδα σήμερα έπαιξε χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες, αλλά ως γνωστόν το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και ποτέ ένας ή δύο δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους έντεκα. Σήμερα μπορεί να πέτυχα δύο γκολ και ο Μουργκ άλλα δύο, αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς που κάνουμε καθημερινά. Δεν υπάρχουν σταρ στην ομάδα και όλοι προσπαθούμε για το καλό της ομάδας. όλοι οι ποδοσφαιριστές κάνουν τον αγώνα τους έτσι ώστε να φέρει η ομάδα το θετικό αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και πιστεύω στο τέλος πως θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος: «Φυσικά και μπορούμε, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και εφόσον παραμείνουμε ενωμένοι και εξελισσόμαστε σαν ομάδα στην διάρκεια της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ