Κώτσιρας: «Ντροπή αυτό που έγινε – Φταίει πως έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης»

Κώτσιρας: «Ντροπή αυτό που έγινε – Φταίει πως έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης»

Ο Γιάννης Κώτσιρας αναφέρθηκε στα εύκολα γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός από τον Ατρόμητο, δικαιολογώντας τα λόγω της έλλειψης συγκέντρωσης.

Ο Παναθηναϊκός για ακόμη ένα παιχνίδι ανέδειξε τα τεράστια αμυντικά του προβλήματα και ηττήθηκε εύκολα από τον Ατρόμητο με 3-2 στο Περιστέρι.

Ο Γιάννης Κώτσιρας δεν δίστασε να αναφερθεί στην ευθύνη του ίδιου και των συμπαικτών του, που λόγω έλλειψης συγκέντρωσης, όπως τόνισε δέχθηκαν 3 εύκολα γκολ, ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Ανακούφιση για τον Παναθηναϊκό – Τα νεότερα για Χουάνκαρ και Βαγιαννίδη

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Κώτσιρας μετά την ήττα του Παναθηναϊκού: 

«Θέλω να πω συγγνώμη στον κόσμο για το αποτέλεσμα. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι να καταλάβουμε που είμαστε και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ήταν κομβικό το γκολ που δεχθήκαμε πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να δουλέψουμε αμυντικά γιατί είναι πολύ κακή εικόνα που δε γίνεται να την έχει ο Παναθηναϊκός. Το ότι δημιουργούμε περισσότερο αφήνει χώρους αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε αμυντικά.

Είναι άδικο για εμάς γιατί τα αποτελέσματα δε μας αντιπροσωπεύουν. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δουλέψουμε. Ξέρουμε τι αξίζουμε, κάπου το έχουμε χάσει πρέπει να το ξαναβρούμε. Πρέπει να δώσουμε βάσει στις λεπτομέρειες.

Φταίει πως έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης. Από ένα φάουλ δεχθήκαμε ένα τόσο εύκολο γκολ και πρέπει να τα διορθώσουμε όλα. Όλοι κάνουμε λάθη. Δεν είμαι ειδικός να κρίνω τον τερματοφύλακάς μας. Εγώ πιστεύω έχουμε τους καλύτερους τερματοφύλακες. Δε μας επηρεάζει ο αποκλεισμός. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ και έχει να κάνει με την έλλειψη συγκέντρωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ