«Χοντρό» κράξιμο σε Αλαφούζο – Γιοβάνοβιτς στα social: «Με αυτόν δεν θα πάρουμε ποτέ πρωτάθλημα» (pics)

«Χοντρό» κράξιμο σε Αλαφούζο – Γιοβάνοβιτς στα social: «Με αυτόν δεν θα πάρουμε ποτέ πρωτάθλημα» (pics)

«Πόλεμος» στα σόσιαλ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κατά Αλαφούζου και Γιοβάνοβιτς για την κατηφόρα της ομάδας τους…

Αν μη τι άλλο υπάρχει μια σταθερότητα με τον Γιάννη Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό. Χρόνια τώρα στη διοίκηση της ομάδας έχει πετύχει με συνέπεια ένα πράγμα. Να κρατάει τον Παναθηναϊκό μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από το 2010 που ήταν η τελευταία φορά συνεχίζει να μετράει… Όπως μετράνε και οι οπαδοί του που είναι στα κάγκελα μετά το «ξεγύμνωμα» και στο Περιστέρι.

Σε κάθετη πτώση ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν «βλέπετε» εδώ και καιρό με τον Γιάννη Αλαφούζου να κοιτάει και μόνο μετά το «στριπτίζ» της Λεωφόρου από τους Ισραηλινούς να βάζει ξανά στο μυαλό του την απομάκρυνση του Σέρβου προπονητή. Μετά και το Περιστέρι, λογικά η αντίστροφη μέτρηση για τον Γιοβάνοβιτς έχει ξεκινήσει…

Ο Αλαφούζος μαζί με τον Γιοβάνοβιτς βρίσκονται άλλωστε στο «στόχαστρο» των οπαδών του Παναθηναϊκού που με μηνύματα στο σόσιαλ στέλνουν το δικό τους μήνυμα. «Με τον Αλαφούζο δεν θα πάρουμε ποτέ πρωτάθλημα» είναι το πιο… light μήνυμα από όσα υπάρχουν στα σόσιαλ αυτή την ώρα. Πραγματικός «πόλεμος» κατά του ιδιοκτήτη των πρασίνων που δέχεται τα πυρά για τα χρόνια της ανομβρίας που στα χέρια του περνάει ο σύλλογος.

Και μαζί στο επίκεντρο βεβαίως και ο Γιοβάνοβιτς που φαίνεται να το έχει χάσει τελείως πλέον…

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα των οπαδών του Παναθηναϊκού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ