Συγκινημένος ο Πετράκης: «Είναι μια σπουδαία επιτυχία»

Συγκινημένος ο Πετράκης: «Είναι μια σπουδαία επιτυχία»

Εμφανώς συγκινημένος από τον βαθμό που κατάφερε να πάρει ο Παναιτωλικός κόντρα στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Παναιτωλικός πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) παρόλο που είχε μείνει πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Ο Γιάννης Πετράκης εμφανίστηκε συγκινημένος στις δηλώσεις του μετά το ματς, τονίζοντας πρόκειται για μια πολύ σπουδαία επιτυχία.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Πετράκης:

«Δεν κλαίω, συγκινήθηκα λίγο αλλά εντάξει… Τα συναισθήματα πρέπει να τα εκφράζουμε… Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια πρώτα, για τη νοοτροπία που είχαμε σαν ομάδα.

Όταν βρίσκεσαι στο 10ο λεπτό με δύο γκολ πίσω από μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, η δουλειά μας δεν ήταν καθόλου εύκολη αλλά πρέπει να πω μπράβο γιατί και η εικόνα μας κατά διαστήματα αλλά και η νοοτροπία μας ήταν τέτοια που καταφέραμε και αλλάξαμε την κατάσταση που δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο σημαντικά πράγματα.

Είναι μια σπουδαία επιτυχία, ειδικά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με αυτόν τον αντίπαλο και θα πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το προφίλ μου έχουμε σαν ομάδα και να το ενισχύουμε κάθε μέρα ώστε να μπορούμε στο μέλλον να επιζητούμε πιο πολλά πράγματα μέσα από την βελτίωση, όχι μόνο στο τακτικό κομμάτι αλλά σε νοοτροπία, σε μυαλό, να έχουμε μια συνολική εξέλιξη σαν ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ