Άρης: Δοκιμές και αποστολή ενόψει Λαμίας

Άρης: Δοκιμές και αποστολή ενόψει Λαμίας

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να αποκαλύψει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα στην προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινώσει και τους εκλεκτούς του για τον αυριανό (20/12) εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η προετοιμασία – εξπρές των παικτών του Άρη για την αυριανή (20/12) εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει και την αποστολή.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει και τις τελικές δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα διατηρήσει τον Πάρδο στην ενδεκάδα, με τον Νταρίντα ως παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ, ή αν θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Βερστράτε. Στο δεύτερο ενδεχόμενο, ο Τσέχος μέσος θα αναλάβει ρόλο επιτελικού μέσου.

Διαβάστε επίσης: Ελ Αραμπί: Θα είναι το «κλειδί» του Ολυμπιακού;

Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Φεράρι, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, ενώ παράλληλα δεν έχει ξεπεράσει και το πρόβλημα τραυματισμού. Ο Μοντόγια θα ξεκινήσει και πάλι στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ακόμα, εκτός θα μείνουν, καθώς συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, οι Γκαρθία, Ματαρίτα, Πάβισιτς και Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ