Mε Αϊτόρ, αλλά και με 7 απουσίες η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με το Βόλο (pic)

Mε Αϊτόρ, αλλά και με 7 απουσίες η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με το Βόλο (pic)

O Iβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι στον Βόλο, από την οποία απουσιάζουν εφτά ποδοσφαιριστές λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο για την 15η αγωνιστική της Super League (20/12, 19:00), με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Οι Πράσινοι ταξιδεύουν στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας με αρκετές απουσίες, αφού 7 ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Τριφυλλιού από την οποία απουσιάζουν οι Τσέριν, Χουάνκαρ, Τζούρισιτς και Βαγιαννίδης οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και θα επιστρέψουν στην ενεργό δράση από τον νέο χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Ο «Μιλού» κρατάει το «κλειδί» για τη νίκη στην Μπολόνια

Επίσης, εκτός έμεινε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς που μόλις χθες επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και κρίθηκε ανέτοιμος. Φυσικά, ο Σέρβος προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των μακροχρόνια τραυματιών Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Στα θετικά νέα για τον Παναθηναϊκό, ο Αϊτόρ ακολούθησε σε φουλ ρυθμούς το πρόγραμμα της προπόνησης και θα ακολουθήσει την αποστολή για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στους Βολιώτες.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ