Λορέν Μορόν: Ένας δεινός «εκτελεστής» που δεν σταματάει να σκοράρει (pics)

Λορέν Μορόν: Ένας δεινός «εκτελεστής» που δεν σταματάει να σκοράρει (pics)

Ο Λορέν Μορόν αποτελεί τον πιο «καυτό» στράικερ του πρωταθλήματος και κρατάει μόνος του την επίθεση του Άρη τη φετινή σεζόν - Οι εντυπωσιακοί αριθμοί του Ισπανού

Ο Άρης για ακόμη μια χρονιά δεν δείχνει ικανός να κάνει την υπέρβαση, είναι μια ομάδα γεμάτη… σκαμπανεβάσματα και τρανή απόδειξη αποτελεί χωρίς αμφιβολία η ισοπαλία με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι κίτρινοι σε ένα ματς που έλεγχαν στη μεγαλύτερη του διάρκεια κατάφεραν να αφήσουν δύο βαθμούς (2-2) και να μείνουν ακόμη πιο πίσω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη βαθμολογία. Οι Θεσσαλονικείς ωστόσο παρά το γεγονός ότι δεν διανύουν και την καλύτερη χρονιά έχουν έναν πολύ καλό λόγο για να χαμογελούν και να «τρίβουν» τα χέρια τους.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λορέν Μορόν, ο οποίος αποτελεί την αιχμή του δόρατος στη φετινή ομάδα του Άκη Μάντζιου, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και ουσιαστικά είναι όλη η επίθεση των κίτρινων.

Ο Μορόν είναι όλη η επίθεση του Άρη

Ο Ισπανός φoρ με το γεμάτο βιογραφικό και το σπουδαίο όνομα, σκόραρε και τα δύο τέρματα απέναντι στη Λαμία και έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα σε 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, έχοντας τα 9 από τα 21 γκολ της ομάδας του. Παράλληλα, ο Μορόν έχει και 2 ασίστ και είναι ακριβώς αυτό που έψαχνε το καλοκαίρι ο Άρης. Έναν κλασικό επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και το εύκολο γκολ.

Αυτό που πληρώνει ο Άρης είναι άλλα εσωτερικά και αγωνιστικά θέματα, με τον Μορόν να είναι… όαση στους Θεσσαλονικείς και να είναι ο… φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων στα παιχνίδια του Άρη. Ο Ισπανός είναι σε εξαιρετική ηλικία και έχει έρθει στους κίτρινους για το «restart» στην καριέρα του. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα, ήδη το όνομα του «παίζει» γερά σε διάφορα σενάρια, ενώ συνεχίζει να «πυροβολεί» με άνεση τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Μορόν εξάλλου είναι ο βασικός λόγος που ο Άρης έχει φτάσει στους 24 βαθμούς και στην 5η θέση. Έχει σκοράρει μαζί με το ματς με τη Λαμία, άλλη μια φορά δις, κόντρα στον Παναιτωλικό την 5η αγωνιστική, ενώ άλλες 5 φορές έχει βρει δίχτυα. Πιο σημαντικό τέρμα που έχει πετύχει είναι αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό, που είναι και αυτό που έδωσε την ώθηση για το σπουδαιότερο τρίποντο της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μορόν έχει σκοράρει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, ο Άρης στηρίζει όλο το επιθετικό του πλάνο σε αυτόν, ενώ ο Ισπανός θα μπορούσε να έχει ακόμη περισσότερα τέρματα, μιας και σκοράρει περίπου ένα τέρμα ανά 4 τελικές. Επίσης, ο Μορόν είναι ο πρώτος παίκτης του Άρη μετά από 30 χρόνια, που φτάνει τα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα, πριν αλλάξει ο χρόνος. Το 1993 είχε φτάσει επίσης τα εννέα ο Ζόραν Λόντσαρ, που τελικά έφτασε τα 12. Ο Γιώργος Ζήνδρος το 1981 είχε φτάσει τα 10 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ