Πάμπλο Γκαρσία: Ο… εφιάλτης της ΑΕΚ (vids)

Πάμπλο Γκαρσία: Ο… εφιάλτης της ΑΕΚ (vids)

O Πάμπλο Γκαρσία συνεχίζει ένα απίθανο σερί με αντίπαλο την ΑΕΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να μην ηττηθεί για ακόμη μία φορά από την ΑΕΚ, καθώς στην χθεσινή αναμέτρηση ο Πανσερραϊκός ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 με την «Ένωση».

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει εξελιχθεί στον «κακό δαίμονα» της ΑΕΚ, καθώς σε επτά αναμετρήσεις απέναντι στον Ουρουγουανό τεχνικό, είτε ως προπονητής του ΠΑΟΚ είτε του Πανσερραϊκού, η ΑΕΚ μετρά 0/7 νίκες.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: «Kαλός για την ώρα»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Super League:

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει ηττηθεί από την ΑΕΚ σε επτά αναμετρήσεις που την έχει αντιμετωπίσει ως προπονητής, αρχικά με τον ΠΑΟΚ και πλέον με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε βρεθεί πέντε φορές αντιμέτωπος με τους Κιτρινόμαυρους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ και είχε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ τώρα απέσπασε δύο ισοπαλίες και κράτησε τον Πανσερραϊκό αήττητο για πρώτη φορά σε μια σεζόν με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η ομάδα των Σερρών είχε πάρει ισοπαλία με 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον Α΄ Γύρο. Ο Πανσερραϊκός είχε πάρει ισοπαλία και τη σεζόν 2008-09 εκτός έδρας με την ΑΕΚ, αλλά στον δεύτερη Β΄ Γύρο ηττήθηκε με 5-1 στις Σέρρες. Αυτό είναι το πρώτο 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού οι άλλες έξι ισοπαλίες τους ήταν με 1-1 οι πέντε και υπήρξε και ένα 0-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ