Λάρισα : Ανακοίνωσε τον Κάσσο

Λάρισα : Ανακοίνωσε τον Κάσσο

Παίκτης της Λάρισας για τα επόμενα τρία χρόνια είναι επίσημα ο Πασχάλης Κάσσος.

Η Λάρισα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Πασχάλη Κάσσου. Ο 26χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από τους βυσσινί ως ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του με τον Άρη λύθηκε.

Ο Πασχάλης Κάσσος γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1991 στον Βώλακα Δράμας, ξεκίνησε την καριέρα του, στην Προσοτσάνη, μετέπειτα στη Δόξα Δράμας, όπου για δύο χρόνια κατέγραψε 45 συνολικά συμμετοχές, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Ηρακλή 2014-2016 (21 συμμετοχές-4 γκολ), την σεζόν 2016-2017 φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης (18 συμμετοχές με 2 τέρματα), ενώ την σεζόν 2017-2018, με τη φανέλα του Άρη, είχε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ και 2 ασίστ. Ο Πασχάλης Κάσσος μπορεί να καλύψει την δεξιά πλευρά σε άμυνα και επίθεση, μπορώντας να προσφέρει ακόμα και σε θέση αριστερού ακραίου χαφ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή για τα επόμενα τρία χρόνια του Πασχάλη Κάσσου. Ο Πασχάλης Κάσσος είναι 26 χρονών και στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Άρη, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Ηρακλή και στη Δόξα Δράμας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ