Όταν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τα… έσπαγαν στον Καρρά μετά τις κούπες! (pics)

Όταν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τα… έσπαγαν στον Καρρά μετά τις κούπες! (pics)

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο «αιώνιοι», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, έκαναν τις φιέστες τους στον Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς ήταν γνωστός ΠΑΟΚτσής. Αυθεντικός και γνήσιος ΠΑΟΚτσής. Και δεν το έκρυβε ποτέ αυτό. Αλλά έχει τραγουδήσει και για άλλες ομάδες. Όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε τραγουδήσει αρκετές φορές για την κατάκτηση τροπαίων των «αιωνίων», όταν οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας αποφάσιζαν να γιορτάσουν τους τίτλους τους και να κάνουν τις φιέστες τους στο κέντρο που τραγουδούσε ο Καρράς.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως, έστω και έμμεσα, είχε γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού μερικές δεκαετίες πίσω, όταν οι «ερυθρόλευκοι» περνούσαν μία δύσκολη περίοδο. Αν λοιπόν γυρίσει κανείς το χρόνο στα 90s και ψάξει για τα πιο cult συνθήματα, δεδομένα ένα από τα πρώτα που θα βρει είναι αυτό των φίλων των Πειραιωτών, το «Μύρτσο γερά, το βράδυ στον Καρρά».

Οι φιέστες των «αιωνίων» λοιπόν στον Καρρά ουκ ολίγες. Το 2007 ήταν το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Ανατολάκη που ξεχώρισε. Το 2011 ξανά η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού πήγε στον άρχοντα για να γιορτάσει ένα ακόμη πρωτάθλημα. Και το 2010 ήταν η σειρά του νταμπλούχου Παναθηναϊκού και του Σεμπάστιαν Λέτο να προσφέρει το δικό του σόου.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από τις φιέστες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στον Βασίλη Καρρά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ