Σενάρια για Κουρμπέλη και Ολυμπιακό

Σενάρια για Κουρμπέλη και Ολυμπιακό

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι πιθανό να είναι στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

O Δημήτρης Κουρμπέλης μπορεί να πήγε στην Τραμπζονσπόρ μετά από 5.5 χρόνια στον Παναθηναϊκό και μάλιστα με εξαιρετικές απολαβές, όμως δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Η απόκτηση μάλιστα του Μπατίστα Μεντί το καλοκαίρι για τη μεσαία γραμμή έφερε τον Έλληνα μέσο στον πάγκο και δεν έχει αγωνιστεί ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να σκέφτεται να φύγει, ενώ και η ίδια η Τραμπζονσπόρ εξετάζει το σενάριο να τον παραχωρήσει μια και ο προπονητής της, Αμπντουλάχ Αβτσί θέλει να ανανεώσει τελείως το ρόστερ της.

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ώρες, η ιστοσελίδα «takvim.com.tr» άναψε φωτιές με δημοσίευμα της, καθώς αναφέρει ότι το μέλλον του Κουρμπέλη τον ερχόμενο Γενάρη θα είναι και πάλι στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Κουρμπέλη και τον έχει στη μεταγραφική του λίστα. Παράλληλα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για να τον κάνουν δικό τους. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες σχετικά με το μέλλον του Έλληνα μέσου, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις γιορτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ