Εξελίξεις στη Φλαμένγκο με Λέο Περέιρα – Ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό!

Εξελίξεις στη Φλαμένγκο με Λέο Περέιρα – Ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό!

Η Φλαμένγκο είναι έτοιμη να κάνει κίνηση που ανοίγει τον δρόμο στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Λέο Περέιρα.

O Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο τον τελευταίο καιρό, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και τον Βραζιλιάνο να είναι στην κορυφή της λίστας.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους, σύμφωνα και με τα ρεπορτάζ στη Βραζιλία, όμως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Παρόλα αυτά από τη χώρα του καφέ γίνονται αναφορές σχετικά με το μέλλον του Περέιρα στη Φλαμένγκο και μάλιστα αναμένονται εξελίξεις, που θα αλλάξουν τα δεδομένα, μιας και η «Φλα» ειναι πολύ κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Χούλιο Μιγκέλ Νέτο, η ομάδα από το Ρίο Ντε Τζανέιρο έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λέο Ορτίς, που αγωνίζεται στη Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο και παίζει στην ίδια θέση με τον Περέιρα.

Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα «torcedores» αναφέρεται προσωπικά στον Περέιρα και τονίζει ότι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Φλαμένγκο τον Ιανουάριο μιας και βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειωθεί πως η «Φλα» αξιώνει περίπου 8 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, όμως δεν αποκλείεται να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό, ενώ την έχει αναλάβει προσωπικά ο μάνατζερ του Περέιρα, Ρικάρντο Σέιντ, ο οποίος είναι αυτός που έχει φέρει στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες τους Ροντινέι, Μάξι Λοβέρα και Ραφίνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ