Ο Ατζούν αγοράζει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού λόγω… Τερίμ

Ο Ατζούν αγοράζει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού λόγω… Τερίμ

Στην Τουρκία αναφέρουν πως ο Ατζούν είναι έτοιμος να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού, με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο.

Στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση μετά από 2.5 χρόνια με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο «τιμόνι» της ομάδας, να αλλάξουν σελίδα, με τον Φατίχ Τερίμ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Τερίμ είναι ένας από τους πιο γνωστούς Τούρκους προπονητές και έχει προπονήσει αρκετά χρόνια ομάδες εντός των συνόρων.

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» με τον Αλαφούζο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού: Οργή στα social media για την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (pics) – Τα δύο πρώτα trends στο «X»

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μουσταφά Γκιοκσέλ, ο οποίος «έβγαλε» και την είδηση Μπακασέτα για τους «πράσινους», αναφέρει πως ο γνωστός και από τις επιχειρηματικές του δράσεις στην Ελλάδα, Ατζούν Ιλιτζαλί, θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού, για να προβάλλονται μέσα από την συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα EXXEN, της οποίος ιδιοκτήτης είναι ο Ατζούν.

Πληροφορίες από την Τουρκία κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Ατζούν να θέλει να ξεκινήσει τις δραστηριότητές του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έστω με αυτό τον τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ