«Χαμός» στην Τουρκία με το δίδυμο προπονητών στον Παναθηναϊκό (pic)

«Χαμός» στην Τουρκία με το δίδυμο προπονητών στον Παναθηναϊκό (pic)

Έτσι ξαφνικά ο Παναθηναϊκός θα έχει Τούρκο προπονητή και στο ποδοσφαιρικό και στο μπασκετικό τμήμα, με Τερίμ να έρχεται αύριο στην Ελλάδα.

H είδηση από την Τουρκία πως ο Φατίχ Τερίμ αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, δεν έχει προκαλέσει αναστάτωση μόνο στους φίλους των «πρασίνων», αλλά και στην Τουρκία.

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα έχει Τούρκο προπονητή και στο ποδοσφαιρικό τμήμα (Τερίμ), αλλά και στο μπασκετικό (Αταμάν από το καλοκαίρι).

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» με τον Αλαφούζο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού: Οργή στα social media για την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (pics) – Τα δύο πρώτα trends στο «X»

Πλήθος σχολίων κυκλοφορούν στη γείτονα χώρα για τη συγκεκριμένη συνθήκη, με πολλούς Τούρκους να λένε πως βρήκαν πλέον ποια ομάδα θα υποστηρίζουν στη χώρα μας, αφού οι προπονητές της θα είναι ομοεθνείς τους.

Ο Τερίμ και ο Αταμάν είναι γνωστοί φίλαθλοι της Γαλατάσαραϊ και όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία, γνωρίζονται προσωπικά.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, στο οποίο αναφέρουν στην τουρκική τηλεόραση, την είδηση της συνεργασίας Παναθηναϊκού – Τερίμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ