Άρης: Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις

Άρης: Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις

Οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν, μετά τη συμφωνία με τον Ρόουζ, στην απόκτηση ενός επιθετικού, ενός εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ θα αποτελέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη για την περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση τριών, ακόμα, παικτών, τουλάχιστον.

Συγκεκριμένα, θα κινηθούν για έναν επιθετικό, έναν αριστερό εξτρέμ και έναν παίκτη για να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο Άκης Μάντζιος έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, καθώς ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια τον επόμενο μήνα, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεχωρίσει ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες περιπτώσεις παικτών και έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους εκπροσώπους τους, προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνίες και οι ποδοσφαιριστές να ταξιδέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθούν στις προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ