Άρης: Δοκιμές για τον αντικαταστάτη του Νταρίντα

Άρης: Δοκιμές για τον αντικαταστάτη του Νταρίντα

Ο Άκης Μάντζιος θα κληθεί να επιλέξει τον ποδοσφαιριστή που θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Τσέχου χαφ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα (26/12) στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Άκη Μάντζιο, να έχει να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα, σε ότι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Νταρίντα, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα κληθεί να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Κώστα Φορτούνη (vids)

Ο προπονητής του Άρη θα ξεκινήσει δοκιμές για το βασικό σχήμα, ενώ ο Βερστράτε φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Τσέχου, ως παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ.

Χωρίς, πάντως, να μπορεί να αποκλειστεί και η λύση του Τζούρασεκ. Ακόμα, οι Ρουπ και Πάρδο διεκδικούν τη θέση του επιτελικού μέσου. Τέλος, ο προπονητής του Άρη περιμένει και την επιστροφή των Φεράρι και Παναγίδη, που έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ