Ο Ατζούν επιβεβαίωσε to10.gr: «Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος σε Αλαφούζο και Τερίμ»

Ο Ατζούν επιβεβαίωσε to10.gr: «Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος σε Αλαφούζο και Τερίμ»

Ο Ατζούν Ιτζαλί παραδέχθηκε ότι έπαιξε τον ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στις δύο πλευρές και βοήθησε να έρθουν σε επικοινωνία ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Φατίχ Τερίμ.

Λεπτομέρειες για το deal του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ έδωσε ο Ατζούν Ιτζαλί, ο οποίος όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr την περασμένη Τρίτη (26/12), είχε κομβικό ρόλο στις επαφές του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού με τον Τούρκο προπονητή.

Ο Ατζούν Ιτζαλί σε δηλώσεις που έκανε σε τούρκικη ιστοσελίδα (bosslardunyasi.com) παραδέχθηκε ότι έπαιξε τον ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στις δύο πλευρές και βοήθησε να έρθουν σε επικοινωνία ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Φατίχ Τερίμ.

Διαβάστε επίσης: Σενάριο-έκπληξη για επιστροφή του Εμβιλά!

«Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι. Με τον Γιάννη Αλαφούζου έχουμε συνεργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα Survivor, εδώ και έξι χρόνια. Αλλά δεν έχουμε άλλη συνεργασία εκτός από αυτό», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Με το αποτέλεσμα να έχουμε γίνει και οι τρεις συνεργάτες. Είμαι χαρούμενος εάν είχα μερίδιο στη συμφωνία ενός τόσο επιτυχημένο προπονητή, όπως ο Φατίχ Τερίμ».

Σε ερώτηση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τις αντιδράσεις του κόσμου μετά την απόλυση του Σέρβου προπονητή, ανέφερε: «Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής χάνοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών. Φέτος, όντως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 14 χρόνια. Δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο του Europa League. Έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα, που δεν λειτουργεί ομαλά εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που διψάει για επιτυχία. Επειδή αυτό είναι το ζητούμενο, δεν είναι παράξενο που ο Αλαφούζος στράφηκε στον Φετίχ Τερίμ, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του και έχει αποδείξει ποιος είναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ