O Λημνιός αποχαιρέτησε την Κολωνία: «Ευχαριστώ την ομάδα και τους φιλάθλους για την στήριξή τους»

O Λημνιός αποχαιρέτησε την Κολωνία: «Ευχαριστώ την ομάδα και τους φιλάθλους για την στήριξή τους»

Ο Δημήτρης Λημνιός αποχαιρέτησε τους φίλους της Κολωνίας, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του γερμανικού συλλόγου και ευχήθηκε η ομάδα να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα στο δεύτερο γύρω

Ο Δημήτρης Λημνιός αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό στo μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, με τους Πράσινους να ανακοινώνουν επίσημα την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο 25χρονος άσος επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 3,5 χρόνια και αναμένεται να είναι στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Τριφυλλιού και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Διαβάστε επίσης: «Η Μαρία έκανε ένα λάθος και το πληρώνει μέχρι τώρα!»: Η αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον «χωρισμό» του με την Μπακοδήμου

Την μεταγραφή του Λημνιού ανακοίνωσε και η Κολωνία, με τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού να μιλάει στο επίσημο κανάλι του γερμανικού συλλόγου και να αποχαιρετά τους φίλους της ομάδας, ευχαριστώντας τους για την στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μπορώ να παίξω στην ομάδα μου και να διεκδικήσω μια θέση στην Εθνική ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρία να παίξει στο Euro και θέλω να τη βοηθήσω να τα καταφέρει. Ανυπομονώ να παίξω ξανά στην πατρίδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, όλους τους εμπλεκομένους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Ελπίζω να τα πάει καλά η Κολωνία στο δεύτερο μισό της σεζόν ώστε να παραμείνει στην Bundesliga», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λημνιός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ