ΑΕΚ: Έτοιμος ο Στάνκοβιτς για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Στάνκοβιτς για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς προπονήθηκε κανονικά σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ΑΕΚ συνέχισε με πρωινή προπόνηση (30/12) την προετοιμασία της εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο για την 16η αγωνιστική της Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε ακόμα έναν τραυματία να επιστρέφει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και να μπαίνει στα πλάνα του Αργεντίνου προπονητή. Ο λόγος για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε όλο το Δεκέμβριο και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την ήττα από την Μπράιτον στα τέλη Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: «Χρηματιστήριο» η Euroleague στο τέλος του πρώτου γύρου – Στα φαβορί ο Παναθηναϊκός, πού βρίσκεται ο Ολυμπιακός (pics)

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας πλέον υπολογίζεται κανονικά, όπως και οι  Άμραμπατ, Πινέδα, Κάλενς, Πισάρο και Πάολο Φερνάντες οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες. Πλέον, οι μόνοι που μένουν αμφίβολοι για το παιχνίδι  με την ομάδα της Μαγνησίας είναι οι Πόνσε και Σιντιμπέ οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι.

Τέλος, εκτός παραμένει ο Αραούχο ο οποίος θα ακολουθήσει θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να είναι έτοιμος μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ