Μπακασέτας: Η απόφαση για το μέλλον του, η Μπεσίκτας και ο Παναθηναϊκός

Μπακασέτας: Η απόφαση για το μέλλον του, η Μπεσίκτας και ο Παναθηναϊκός

«Ο Τάσος Μπακασέτας δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του» - Τι λένε οι Τούρκοι για την Μπεσίκτας και τι ισχύει για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε νέα εποχή και με τον Φατί Τερίμ πλέον στον πάγκο του, το Τριφύλλι θέλει να δημιουργήσει μία νέα ομάδα που θα διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

Χθες (30/12), ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας Milliyet ανέφερε πως ο Φατίχ Τερίμ επιθυμεί πάρα πολύ ο 30χρονος μεσοεπιθετικός να έρθει στο Τριφύλλι και έχει αναλάβει με προσωπικές επαφές την συγκεκριμένη υπόθεση. «Θέλει να φέρει τον Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται σε επαφή τόσο με τον παίκτη όσο και με την Τράμπζονσπορ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ναβάρο που μπαίνει φουριόζος για Λαμία, οι επόμενες μεταγραφές και αυτοί που «χαιρετάνε» στο ξεκίνημα του 2024

Ωστόσο, γερά στο κόλπο για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα έχει μπει η Μπεσίκτας και αυτό γίνεται όλο και πιο έντονο το τελευταίο διάστημα. Η «καρά καρτάλ», όπως προκύπτει, βλέπει πολύ ζεστά τον αρχηγό της Εθνικής, τον θέλει, ενώ να μην ξεχνάμε πως έχει αναπτυχθεί εντόνως και το σενάριο της ανταλλαγής με τον Ροσιέ.

Το πρωί της Κυριακής (31/12) η Fanatik έγραψε πως ο Μπακασέτας αποχωρεί από την Τράμπζονσπορ επισημαίνοντας πως στην ομάδα της Τραπεζούντας έχουν ήδη ψαχτεί για τον αντικαταστάτη του. Κι αυτός είναι ο Μπάρτοζ Σλιζ της Λέγκια Βαρσοβίας, έχοντας κάνει και κρούση μάλιστα στον μάνατζερ του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Λίγο αργότερα, όμως, ήρθε το ρεπορτάζ στο τηλεοπτικό δίκτυο A Spor. Εκεί, λοιπόν, αναφέρθηκε πως η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον «Μπάκα», τονίζοντας τα γνωστά. Ότι δηλαδή έχει απορρίψει προτάσεις ανανέωσης από την Τράμπζονσπορ και ψάχνεται να αποχωρήσει. Αλλά ταυτόχρονα υπογραμμιζόταν πως «ο Μπακασέτας δεν έχει πάρει ακόμη απόφαση για το μέλλον του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ