«Ο Τερίμ είναι σε επαφή με τον Μπακασέτα και την Τραμπζονσπόρ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής»

«Ο Τερίμ είναι σε επαφή με τον Μπακασέτα και την Τραμπζονσπόρ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής»

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα ο Φατίχ Τερίμ έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε νέα εποχή και με τον Φατί Τερίμ πλέον στον πάγκο του, το Τριφύλλι θέλει να δημιουργήσει μία νέα ομάδα που θα διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

Ήδη οι Πράσινοι έχουν ανακοινώσει την πρώτη τους χειμερινή μεταγραφή, αποκτώντας τον Δημήτρη Λημνιό από την Κολωνία, και φουλάρουν προκειμένου να ολοκληρώσουν μια ακόμα σημαντική προσθήκη, επαναπατρίζοντας τον Τάσο Μπακασέτα,

Διαβάστε επίσης: Λούτον – Τσέλσι 2-3: Το έκαναν θρίλερ, αλλά πήραν το διπλό οι «μπλε»

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα Milliyet, ο Φατίχ Τερίμ επιθυμεί πάρα πολύ ο 30χρονος μεσοεπιθετικός να έρθει στο Τριφύλλι και έχει αναλάβει με προσωπικές επαφές την συγκεκριμένη υπόθεση. «Θέλει να φέρει τον Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται σε επαφή τόσο με τον παίκτη όσο και με την Τράμπζονσπορ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Βέβαια, πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας έχει δείξει ενδιαφέρον και η Μπεσίκτας. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Τούρκος προπονητής κατά την παρουσίασή του είχε δηλώσει ότι εμπιστεύεται το υπάρχον ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ