Γκάρι Ροντρίγκες για Τερίμ: «Η διαχείριση των παικτών είναι το μεγαλύτερο προσόν του»

Γκάρι Ροντρίγκες για Τερίμ: «Η διαχείριση των παικτών είναι το μεγαλύτερο προσόν του»

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ μίλησε για τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Δηλώσεις στην Τουρκία για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, έκανε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι συνυπήρξε με τον Τούρκο προπονητή στη Γαλατάσαραϊ και μάλιστα μαζί κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα στη γειτονική χώρα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες αγωνίζεται στην Ανκαραγκιουτσού.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ζέλσον Μαρτίνς συναντήσει ξανά τον Ντανιέλ Ποντένσε

«Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, πολύ έμπειρος, θα έλεγα ότι είναι ένας από τους καλύτερους που έχω δουλέψει στην καριέρα μου. Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό στα μάτια μου είναι πόσο ενδιαφέρεται για τους παίκτες του. Δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτούς, είναι πάντα δίπλα τους, τους καταλαβαίνει. Είναι κύριος και κρατά πάντα τον λόγο του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η διαχείριση των παικτών είναι το μεγαλύτερο προσόν του».

Στη συνέχεια, ο 33χρονος πρόσθεσε: «Όσον αφορά την ποδοσφαιρική φιλοσοφία, όταν ήμασταν μαζί στη Γαλατασαράι, παίζαμε πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Γρήγορο ποδόσφαιρο που ασκεί μεγάλη ένταση και πίεση στον αντίπαλο. Αυτό είναι ένα στυλ που μου αρέσει πολύ, ταιριάζει σε ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα, όπως η Γαλατασαράι και ο Παναθηναϊκός, πήραμε το πρωτάθλημα μαζί του δύο φορές στην Τουρκία και είχαμε πολύ καλή ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ