Μπράμπετς: «Δεν πρέπει να επαναληφθεί ότι έγινε με τη Λαμία, πάμε στη Τρίπολη για τη νίκη»

Μπράμπετς: «Δεν πρέπει να επαναληφθεί ότι έγινε με τη Λαμία, πάμε στη Τρίπολη για τη νίκη»

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε για την σημασία του παιχνιδιού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και το μάθημα που πήρε ο Άρης στην ισοπαλία με την Λαμία

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση (3/1, 16:00) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για την 16η αγωνιστική της Super League.

O αμυντικός των Κίτρινων, Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε στην κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Λαμία, όπου ο Άρης άφησε 2 βαθμούς αφού ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά.

Διαβάστε επίσης: «Ντου» για Γκαμπριέλ Περέιρα ο Ολυμπιακός – Αγοράζει τον εκρηκτικό Βραζιλιάνο στόπερ, που θέλουν Αλβες, Καρβαλιάλ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσέχου αμυντικού:

Για το ισοπαλία με την Λαμία: «Δεν την ξεχνάμε, ούτε την αφήνουμε πίσω μας. Ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε από την πλευρά μας. Είχαμε τη νίκη στα χέρια μας μέχρι το τέλος και την χάσαμε. Είναι κάτι που δεν το ξεχνάμε και δεν πρέπει να επαναληφθεί. Από τότε που είμαι στον Άρη, τέτοια μαθήματα έχουμε πάρει αρκετά. Δεν χρειαζόμαστε άλλα! Είναι καλό να μείνουμε έξω από τέτοιου είδους μαθήματα, να μην μπούμε ξανά σε τέτοια διαδικασία. Πρέπει από εδώ και πέρα να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε. Όχι μόνο στο αυριανό παιχνίδι, αλλά σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Πρέπει να δείξουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα και να μην έχουμε άλλες τέτοιου είδους απώλειες».

Για το επικείμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι! Θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Τις προηγούμενες δύο φορές, που αγωνίστηκα εγώ εκεί, νικήσαμε. Ελπίζω να φύγω τρίτη φορά νικητής τώρα! Είναι μια ομάδα σε καλή κατάσταση, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ