Λουίς Ενρίκε: «Με τον Εμπαπέ θα συνεχίσω να δουλεύω όπως έκανα μέχρι σήμερα»

Λουίς Ενρίκε: «Με τον Εμπαπέ θα συνεχίσω να δουλεύω όπως έκανα μέχρι σήμερα»

Ο Λουίς Ενρίκε αναφέρθηκε στη διαχείριση που θα κάνει από εδώ και στο εξής στον Κιλιάν Εμπαπέ, αφού ο Γάλλος επιθετικός είναι εδώ και λίγες ημέρες ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του

Η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζεται για τον τελικό του γαλλικού Σούπερ Καπ κόντρα στην Τουλούζ (3/1, 21:45), με τους Πρωταθλητές Γαλλίας να είναι έτοιμοι να κατακτήσουν την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Ωστόσο, ο προπονητής των Παριζιάνων, Λουίς Ενρίκε, έχει ένα νέο ζήτημα που καλείται να διαχειριστεί, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ από την Πρωταχρονιά είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Φετφατζίδης

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στον Γάλλο σούπερ σταρ στη συνέντευξη τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Τουλούζ και τόνισε ότι αυτό το γεγονός δεν θα αλλάξει τα πλάνα του σχετικά με την χρησιμοποίηση του Γάλλου επιθετικού. «Πώς θα το χειριστώ; Όπως έκανα πάντα μέχρι τώρα. Αυτό δεν είναι ένα θέμα που εξαρτάται από εμένα, δεν είμαι το άτομο που πρέπει να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση», είπε ο 53χρονος προπονητής.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Βραζιλιάνο αμυντικό Μπεράλντο: «Είναι ο πρώτος παίκτης σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μπόρεσε να προπονηθεί. Είδαμε λίγα από αυτά που ήδη γνωρίζαμε. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε τη μεγαλύτερη ποσότητα πληροφοριών για έναν παίκτη. Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι θέλουμε το οι παίκτες να έχουν τη νοοτροπία του αγωνιστή, του επαγγελματία, και ο Λούκας Μπεράλντο τα έχει όλα αυτά. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον παίκτης για το μέλλον. Είδαμε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει η ομάδα από το πρώτο λεπτό παρά τα νιάτα του και την αλλαγή της ηπείρου. Είναι ήρεμος και δεν υπάρχει βιασύνη. Ως προπονητής, αν μπορώ να έχω πολλούς παίκτες σε κάθε θέση, θα χαιρόμουν. Θα είμαστε προσεκτικοί στη μεταγραφική. Είναι μια περίπλοκη αγορά, αλλά αν υπάρχουν ευκαιρίες, ας το προχωρήσουμε».

«Είναι αλήθεια αύριο (3/1), έχουμε αυτή την ευκαιρία να κερδίσουμε το πρώτο μας τρόπαιο και είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα πιθανά τρόπαια. Θα ήταν ο καρπός της δουλειάς που έκανε πέρυσι ο Γκαλτιέ και το επιτελείο του. Ένας τελικός είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε πώς μπορεί να ανταποκριθεί η ομάδα σας. Θα είναι ένα καλό παράδειγμα του τι μπορεί να είναι ένας τελικός για την ομάδα μου. Θα ήθελα πολύ να να μπορούμε να παίζουμε για ένα τρόπαιο κάθε εβδομάδα. Το κίνητρο για έναν τελικό είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε αγώνα πρωταθλήματος. Είμαστε ενθουσιασμένοι», απάντησε ο Ενρίκε όταν ρωτήθηκε για τον πρώτο τίτλο που θα διεκδικήσει ως προπονητής της Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ