«Ο Φατίχ Τερίμ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Τσαγκλάρ Σουγιουντσού»

«Ο Φατίχ Τερίμ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Τσαγκλάρ Σουγιουντσού»

Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν πως ο Φατίχ Τερίμ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσαγκλάρ Σουγιουντσού

Ο Φατίχ Τερίμ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, στην αποψινή (3/1, 21:00) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την ώρα που συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη χώρα του για τα μεταγραφικά θέματα των Πράσινων.

Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσαγκλάρ Σουγιουντσού και προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Ο Τερίμ κυνηγάει τον Γκραβιγιόν της Ντεμίρσπορ- Η σχέση ζωής με την Αντάνα, ο… Ερντογάν και η προσφυγή

Ο 27χρονος Τούρκος ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι διεθνής με την Τουρκία, όμως δεν αγωνίζεται φέτος βασικός στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς έχει μόλις 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Σογιουντσού θέλει σαν τρελός να παίξει στο Euro 2024 με την Τουρκία και θέλει να βρει την ομάδα που θα τον βοηθήσει να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Ο Φατίχ Τερίμ μπορεί να μιλήσει απ’ ευθείας με τον συμπατριώτη του και μάλιστα δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα αναφέρουν πως ήδη έχει γίνει μια πρώτη επικοινωνία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ