ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Live Streaming

Εντός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ. Πρώτο ματς της χρονιάς στην Τούμπα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που φιλοξενεί τον ΟΦΗ για την 16η αγωνιστική της εφετινής Super League (20:00).

Φυσικά, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά θέλει να συνεχίσει τις υψηλές του πτήσεις, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ασπρόμαυροι» εντυπωσιάζουν το τελευταίο διάστημα, με τη μία απίθανη παράσταση να διαδέχεται την άλλη. Δεν σταματά να στήνει… πάρτι ο δικέφαλος του βορρά, που στην τελευταία αγωνιστική του 2023, έκανε φύλλο και φτερό την Κηφισιά στην Καισαριανή (0-6).

Στους 34 πόντους μετά από 15 αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ, που έχει και την δεύτερη καλύτερη επιθετική επίδοση της κατηγορίας. Οχτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταγράψει το κοντέρ για τους γηπεδούχους, που τρελαίνουν κόσμο με τις εμφανίσεις τους. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τις αναμενόμενες απουσίες για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Στέφανος Τζίμας, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Ράφα Σοάρες. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ , Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Από την άλλη, η πορεία του ΟΦΗ συνεχίζει να είναι πτωτική. Οι Κρητικοί βαδίζουν από αποτυχία σε αποτυχία, καθώς μετράνε back to back ήττες με τον Πέπε Μελ στην άκρη του πάγκου.  Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει καταφέρει να αλλάξει το κλίμα στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, με την ομάδα του Ηρακλείου να συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους οι φιλοξενούμενοι, πάνε στην Τούμπα για να κάνουν τη ζημιά στον ΠΑΟΚ. Πολλά τα προβλήματα για τον Πέπε Μελ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τους «ασπρόμαυρους». Ο Ισπανός κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Γκαγέγκος και Μαρινάκη, τους Γκλάζερ και Αποστολάκη που τραυματίστηκαν στη προπόνηση της Κυριακής (31/12), όπως επίσης και τον Χριστογεώργο. Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Αμπάντα, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Ντίκο, Φελίπε, Θεοδοσουλάκης, Μοσκέρα.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ