ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

Επιστροφή στην Euroleague για τον Παναθηναϊκό με άλλη μια δύσκολη αποστολή. 17η στροφή της εφετινής διοργάνωσης, με τους «πρασίνους» να φιλοξενούν τον Ερυθρό Αστέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ (21:15).

Τρένο το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις συνεχίζονται από τους «πρασίνους», με το ένα θετικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Τα… πάρτι δεν σταματούν, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός άλωσε και την έδρα της Αρμάνι και μετράει πέντε διαδοχικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague έχουν σκαρφαλώσει πλέον οι γηπεδούχοι, με ρεκόρ 9-7. Οι «πράσινοι» θέλουν να εδραιωθούν στα υψηλά διαζώματα της κατάταξης, με το σημερινό ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα να φέρει χαρακτήρα must win.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα που διαθέτει καλούς σκόρερ. Την περασμένη εβδομάδα πέτυχαν 98 πόντους κόντρα στη Μακάμπι. Επομένως, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Την περασμένη εβδομάδα πετύχαμε δυο σπουδαίες νίκες μακριά από την έδρα μας. Για να συνεχίσουμε έτσι, είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε στο γήπεδό μας», τόνισε ο Εργκίν Αταμάν για την αποψινή μάχη με τον Ερυθρό στο ΟΑΚΑ. 

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και ο Ερυθρός Αστέρας, που προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας των Ισραηλινών. Μια νίκη που έστειλε τους Σέρβους στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 6-10.

«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της από το ξεκίνημα της σεζόν. Παίζουν εξαιρετικά και βρίσκονται σε καλό σημείο πνευματικά μετά από τρεις εκτός έδρας νίκες. Ξέρουμε ποιος είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Αν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, θα μας τιμωρήσουν. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αποκομίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε σωματικά και πνευματικά έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός για το αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ