ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Αλλη μια εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στην εφετινή Euroleague. 17η στροφή στην διοργάνωση, με τους «ερυθρολεύκους» να φιλοξενούνται (21:00) από την Άλμπα Βερολίνου στη «Mercedes-Benz Arena». 

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο Ολυμπιακός. Λίγες μέρες μετά το διπλό στη Λυών, οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να φύγουν με το ροζ φύλλο του αγώνα και από το Βερολίνο. Προφανώς και το αποψινό παιχνίδι φέρει χαρακτήρα must win για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς δεν έχει τα περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια.

Στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague βρίσκονται οι Πειραιώτες, με ρεκόρ 8-8. Το καλό για τον Ελληνα τεχνικό είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πλήρης στη «Mercedes-Benz Arena». Κανονικά αναμένεται να αγωνιστούν οι Μουσταφά Φαλ και Αϊζάια Κάναν, οι οποίοι πήραν «ανάσες» στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος για τελευταία φορά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

«Να συγκεντρωθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, που είναι παρόμοιες με τη Βιλερμπάν. Είναι παιχνίδι που αν χάσεις είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά το να κερδίσεις απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, γιατί αποδείχτηκε και την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Άλμπα μπορεί να κερδίσει. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλύτερο δεύτερο γύρο, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι τις δυσκολίες. Η Ευρωλίγκα κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολη, οι ομάδες παίζουν καλύτερα, δεν είναι τίποτα εύκολο».

Πάμε και στην Άλμπα Βερολίνου, που προέρχεται από εντός έδρας ήττα στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε. Οι Γερμανοί δεν κατάφεραν να υπερκεράσουν το τουρκικό εμπόδιο και να φτάσουν σε δεύτερη διαδοχική νίκη στην εφετινή Euroleague. Πάντα στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα η Άλμπα και συγκεκριμένα στην 17η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 3-13.

«Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην Ευρωλίγκα. Κυκλοφορούν γρήγορα την μπάλα, κινούνται εξαιρετικά χωρίς την μπάλα και τα κάνουν όλα αυτά με πολλή ενέργεια. Επίσης, θα συναντήσουμε ξανά τον Λουκ Σίκμα για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του. Άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα και γι’ αυτό το ματς είναι ξεχωριστό για εμάς», τόνισε ο Ισραέλ Γκονθάλεθ για την αποψινή μάχη με τον Ολυμπιακό.

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ