Γκατσίνοβιτς: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες λόγω των τραυματισμών, χάσαμε βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε»

Γκατσίνοβιτς: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες λόγω των τραυματισμών, χάσαμε βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε για τη νίκη επί του Βόλου αλλά και για τις απώλειες που είχε σε προηγούμενα ματς η ΑΕΚ.

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αναφέρθηκε στις απώλειες βαθμών που προηγήθηκαν, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πως οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να συνεχίσουν απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Διαβάστε επίσης: Απευθείας στο νοσοκομείο Φορτούνης και Μπιέλ – Έφυγαν από τη Λαμία με τον γιατρό της ομάδας

Όσα είπε ο Γκατσίνοβιτς:

Για την εικόνα του αγώνα: «Καλή χρονιά σε όλους πρώτα απ’ όλα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να φτάσουμε στη νίκη μετά τα δυο τελευταία παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς. Ήταν σημαντικό και είμαι πολύ χαρούμενος που φεύγουμε σήμερα με τη νίκη και χωρίς να δεχθούμε γκολ».

Για τις επιστροφές παικτών από τραυματισμούς και αν μπορεί αυτό η ΑΕΚ να το αξιοποιήσει; «Είναι αλήθεια, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, είναι καλό όταν όλοι είναι φιτ και μπορούν να βοηθήσουν. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες όμως λόγω των τραυματισμών, χάσαμε βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε, είμαστε συγκεντρωμένοι στο τώρα, πήραμε τη νίκη και να πάμε στο επόμενο».

Προσωπικά πως αισθάνεται; «Θα ήθελα να μιλήσω σε ομαδικό επίπεδο, είμαστε σε καλή κατάσταση, ξέρουμε ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί χάσμα βαθμούς που δεν έπρεπε, είμαστε όμως σε καλό δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό που θελουμε βήμα βήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ