Άρης: Αμφίβολος για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ ο Βερστράτε

Άρης: Αμφίβολος για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ ο Βερστράτε

Ο Βέλγος χαφ αναμένεται να υποβληθεί σήμερα (4/1) σε νέες εξετάσεις στο γόνατο, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του και από τα αποτελέσματα θα κριθεί η συμμετοχή του στο κυριακάτικο (7/1) ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το κλίμα είναι βαρύ στον Άρη, μετά τη χθεσινή (3/1) ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και κυρίως, τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, όμως, στο τεχνικό τιμ υπάρχει αγωνία και για τον Μπίργκερ Βερστράτε.

Ο Βέλγος χαφ έμεινε εκτός και από το ματς στην πόλη της Αρκαδίας, εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του, ενώ θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του στο κυριακάτικο (7/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης: Έχασε πορτοφόλι και… 25-44 στα τελευταία 15:20 ο Αταμάν από τον Ιβάνοβιτς

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, καθώς εκτός από την αναμέτρηση της Κυριακής, ακολουθεί και το κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου (10/1) με την ΑΕΚ. Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τον Νταρίντα, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ