Πόρτο: Εκτός αποστολής ο Ναβάρο – «Πάει στην Ελλάδα»

Πόρτο: Εκτός αποστολής ο Ναβάρο – «Πάει στην Ελλάδα»

Ο Ισπανός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Πόρτο με την Τσάβες – Σίγουροι στο εξωτερικό για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις με τον Φραν Ναβάρο.

Ο Ισπανός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Πόρτο με την Τσάβες και τις επόμενες ώρες, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο Ιβηρας στράικερ αποκλείστηκε από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την αυριανή αναμέτρηση και πλέον μετράει αντίστροφα για την άφιξή του στην Ελλάδα. Κάτι που θα συμβεί αύριο (30/12), όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος στο «Twitter», η συμφωνία των δύο ομάδων είναι για δανεισμό του Ισπανού επιθετικού έναντι του ποσού των 250.000 €, ενώ στο deal υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 7.500.000 €.

Μια οψιόν που δεν είναι υποχρεωτική, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ σε περίπτωση ενεργοποίησής της από τον Ολυμπιακό θα υπάρξει και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

Ο Φραν Ναβάρο είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ μεγάλης ποιότητας. Ενας παίκτης που την προηγούμενη 2ετία, με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε είχε 37 γκολ και 3 σε 78 παιχνίδια, αναγκάζοντας την Πόρτο να πληρώσει 7.000.000 € το καλοκαίρι για να τον κάνει δικό της. Ο Ναβάρο είναι Βαλενθιάνος, γέννημα θρέμμα.

Γεννήθηκε στη Βαλένθια, στις 3 Φεβρουαρίου 1998. Εκεί ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, περνώντας από όλα τα τμήματα υποδομής, έως τις παρυφές της πρώτης ομάδας των Νυχτερίδων. Παρά το γεγονός ότι έδειξε από μικρός την ικανότητα στο γκολ, δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία που αναζητούσε. Παρά ταύτα, η Ζιλ Βιθέντε πλήρωσε 2.100.000 το καλοκαίρι του 2021 και τον αγόρασε. Πετυχαίνοντας… τζακ ποτ.

Το καλοκαίρι, μετά από δύο εκπληκτικές σεζόν, η Πόρτο τον αγόρασε έναντι 7.000.000 €. Αλλά επί της ουσίας δεν του έχουν δοθεί ευκαιρίες. Καθώς έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια φέτος, αλλά με συνολικά λιγότερα από 300 λεπτά. Χρόνος που δεν ικανοποιεί τον ίδιο, με αποτέλεσμα να θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ