Τον στόπερ της Πόρτο στέλνουν οι Τούρκοι στον Ολυμπιακό

Τον στόπερ της Πόρτο στέλνουν οι Τούρκοι στον Ολυμπιακό

Έντονη φημολογία για τον κεντρικό αμυντικό της Πόρτο και τον Ολυμπιακό - Τι αποκαλύπτουν από την Τουρκία;

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γκάμπριελ Περέιρα, όμως τα σενάρια σχετικά με τη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, με τους Πειραιώτες να εμπλέκονται ξανά με την περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία τις τελευταίες ώρες, ο πανύψηλος (1.96 μ.) Πορτογάλος στόπερ είναι στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε κατόπιν πρότασης του αθλητικό διευθυντή του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης, Μάρκο Μπράνκο, «όμως λόγω εσωτερικών προβλημάτων στη Φενέρ δεν θα προχωρήσει και ο Κάρμο θα υπογράψει στον Ολυμπιακό μέσα σε μία-δύο ημέρες»!

Διαβάστε επίσης: Γουίλιαμς-Γκος στο «10»: «Για αυτό κερδίσαμε την Αρμάνι – Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρo»

Συγκεκριμένα, από τη γειτονική χώρα φέρνουν τους ερυθρόλευκους πολύ κοντά στην απόκτηση του 24χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού, παρότι λίγες ώρες πριν είχε κυκλοφορήσει δημοσίευμα στην Πορτογαλία για τον Κάρμο και τον Ολυμπιακό.

Η Πόρτο, όπως ανέφερε, το πορτογαλικό CNN, είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός για δανεισμό του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος φέτος μετράει 13 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Παρόλα αυτά από την Τουρκία λένε ότι «παίζει» ο Κάρμο για τον Ολυμπιακό λόγω και του Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Μπράγκα.

Οι Δράκοι είχαν αποκτήσει τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι του 2022 από την Μπράγκα έναντι 20 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός πριν λίγες μέρες έκανε δικό του τον Φραν Ναβάρο από την Πόρτο, στην οποία ανήκει ο Κάρμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ