Τι είπε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον Νταβίντ Κάρμο

Τι είπε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον Νταβίντ Κάρμο

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τόνισε ότι ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας απέρριψε πρόταση δανεισμού για τον υψηλόσωμο στόπερ, που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Μπορεί τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ντάβιντ Κάρμο από την Πόρτο, αλλά ο τεχνικός των Δράκων, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τα είπε… διαφορετικά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του παιχνιδιού με την Μποαβίστα.

Ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας όταν ρωτήθηκε για τον Νταβίντ Κάρμο αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Πόρτο απέρριψε πρόταση δανεισμού για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό.

Αναλυτικά το κομμάτι που μίλησε για τον Κάρμο:

«Είναι άλλο πράγμα να ψάχνεις για παίκτες με διαφορετικό background από άλλους που καταλαβαίνουν πώς είναι να παίζεις για έναν σύλλογο όπου η ισοπαλία εκλαμβάνεται ως ήττα. Ο Άλαν Βαρέλα είναι 22 ετών, ο Φραν Ναβάρο είχε έρθει από την Ζιλ Βιθέντε… Ο Κάρμο είναι διαφορετική περίπτωση αλλά είναι μαζί μας. Ο πρόεδρος Πίντο ντα Κόστα μού είπε ότι αρνήθηκε προσφορά για να δώσει ως δανεικό τον Νταβίντ Κάρμο. Δεν σημαίνει πως όταν ένας παίκτης κοστίζει 7 ή 8 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να παίζει αμέσως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ