Άρης: Επικοινωνία των αρχηγών με τον Καρυπίδη

Άρης: Επικοινωνία των αρχηγών με τον Καρυπίδη

Το κλίμα στον Άρη μόνο καλό δεν είναι μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης

Το κλίμα στον Άρη μόνο καλό δεν είναι μετά την χθεσινή (3/1) ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε μέσω Skype με τους αρχηγούς της ομάδας.

Οι Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Κουέστα και Νταρίντα συνομίλησαν μέσω Skype με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές τα είπαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Σάρι της Αδάνα Ντερμισπόρ, σύμφωνα με τους Τούρκους (vid)

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ζήτησε από τους Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Κουέστα και Νταρίντα να αλλάξουν τα πράγματα: «Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε στα δυο τελευταία ματς, τα χάσατε μέσα από τα χέρια σας. Θα πρέπει όλοι οι παίκτες να αναλάβετε τις ευθύνες σας, ως επαγγελματίες».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια και εκεί οι αρχηγοί τους μετέφεραν τα όσα ειπώθηκαν στη συνομιλία με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ακόμα, οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν, στις μεταξύ τους συζητήσεις, να βρουν τι φταίει, ενώ παραδέχτηκαν ότι ο κόσμος έχει δίκιο: «Θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αλλάξουμε την κατάσταση, έχουν δίκιο οι οπαδοί μας», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ