Ιάπωνας ο Σολμπάκεν – Αποκάλυψη για τον Νορβηγό εξτρέμ του Ολυμπιακού

Ιάπωνας ο Σολμπάκεν – Αποκάλυψη για τον Νορβηγό εξτρέμ του Ολυμπιακού

Ο Ολα Σολμπάκεν είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία και την Urawa Red Diamonds. Εκτός πλάνων του Ολυμπιακού από τις 12 Νοεμβρίου ο Νορβηγός.

Το μέλλον του Ολα Σολμπάκεν είναι προδιαγεγραμμένο: Μακριά από τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, πολύ μακριά. Οχι μεταφορικά, κυριολεκτικά. Διότι ο μόνος τρόπος για να αποχωρήσει ο Νορβηγός εξτρέμ από τους Ερυθρόλευκους, χωρίς να επιστρέψει στη Ρόμα, είναι να πάει στο πρωτάθλημα κάποιας χώρας εκτός Ευρώπης. Οπως η Ιαπωνία!

Εξηγούμαστε. Ο Σολμπάκεν έχει αγωνιστεί σε συνολικά 8 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος, χωρίς να μπορέσει να καταγράψει κάποιο γκολ ή ασίστ. Αλλά το πρόβλημα στην περίπτωσή του και στο πού θα πάει, έχει να κάνει με το γεγονός πως η επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο να τον χρησιμοποιήσει για 23 λεπτά στην αναμέτρηση Βερόνα-Ρόμα 2-1 (26/08/2023), μπλόκαρε κάθε πιθανότητα να μπορέσει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για αυτό και η μόνη λύση ήταν να βρεθεί μια ομάδα από χώρα που έχει διαφορετικές ημερομηνίες στα μεταγραφικά της «παράθυρα» από την UEFA.

Οπως προκύπτει από την Ιαπωνία, λοιπόν, ο Σολμπάκεν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και η Ρόμα δεν τον θέλει πίσω πριν τη λήξη του δανεισμού του, είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην J1 League και την ομάδα Urawa Red Diamonds.

Ποιο είναι το… μυστικό στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Απω Ανατολή; Ο… προπονητής Βλέπετε, τεχνικός της ιαπωνικής ομάδας είναι ένας Νορβηγός, πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Περ-Ματίας Χόγκμο. Ο οποίος θέλει πολύ τον συμπατριώτη του στην ομάδα του. Και η Ουράβα, είναι διατεθειμένη να πληρώσει και ένα μεγάλο ποσό για να πάρει τον παίκτη έως τον ερχόμενο Δεκέμβριο!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ο Σολμπάκεν έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού από τις 12 Νοεμβρίου και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ενώ εδώ και πάνω από έναν μήνα δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε στις αποστολές της ομάδας του Πειραιά. Καθώς μετά τον Μαρτίνεθ, δεν τον υπολογίζει ούτε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Εχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι η ιαπωνική ομάδα είναι η εν ενεργεία κάτοχος του Champions League Ασίας, ενώ στο ρόστερ υπάρχει κι άλλος Νορβηγός ποδοσφαιριστης, ο 28χρονος στόπερ Μάριους Χοϊμπράτεν. Με τον οποίο ο Σολμπάκεν ήταν συμπαίκτης για δύο χρόνια στην Μπόντο-Γκλιμτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ