Ανακοίνωσε Φετφατζίδη ο Άρης

Ανακοίνωσε Φετφατζίδη ο Άρης

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1.5 έτους με τον Άρη, ενώ θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους με τους κιτρινόμαυρους.

Ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και στην αποστολή του κυριακάτικου (7/1) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Ο Γιάννης Φετφατζίδης, μετά από 3,5 χρόνια περίπου, επέστρεψε στον ΑΡΗ. Ο 33χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1990) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης στην πρώτη του θητεία στον ΑΡΗ κατέγραψε συνολικά 56 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ, ενώ έχει φορέσει και 27 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας (3 γκολ).

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιάννης Φετφατζίδης, δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Στον ΑΡΗ πέρασα μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου και επιστρέφω εδώ με όμορφα συναισθήματα. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της και αυτό είναι γνωστό.

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε όλοι μαζί να φέρουμε στον ΑΡΗ νίκες και χαρές στον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ