ΑΕΚ: Έτοιμος ο Αραούχο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Αραούχο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής (7/1, 21:00) κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 17η αγωνιστική της Super League.

O Mατίας Αλμέιδα μέτρησε μια πολύ σημαντική επιστροφή για την Ένωση, αφού ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ξεπερνώντας  το  πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο με ειδική θεραπεία. Ο Αργεντίνος επιθετικός είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους και πλέον ο Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.

Διαβάστε επίσης: Σε 48ώρες ο Σφαιρόπουλος έκανε… πάρτι με Σάρας και Ομπράντοβιτς (vids)

Ο 31χρονος επιθετικός ανέβασε στροφές στο προηγούμενο διάστημα και όλα δείχνουν ότι ο αρχηγός των Κιτρινόμαυρων θα επιστρέψει στην δράση μετά από περίπου 1,5 μήνα απουσίας. Το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ο Αραούχο αγωνίστηκε ήταν αυτό κόντρα στην Μπράιτον για την 5η αγωνιστική του Europa League στις 30 Νοεμβρίου.

Να θυμίσουμε ότι για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζίνι, Μουκουντί, Χατζισαφί και Μοχαμάντι που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ