Αγωνία για Ντέιβερσον, φόβοι για σοβαρό τραυματισμό

Αγωνία για Ντέιβερσον, φόβοι για σοβαρό τραυματισμό

Ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, ο Βραζιλιάνος Ντέιβερσον, τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παλμέιρας και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ντέιβερσον αποτελεί έναν από τους παίκτες που παρακολουθεί ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει ήδη με την Παλμέιρας για την απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, με τη μορφή δανεισμού όμως, καθώς η βραζιλιάνικη ομάδα τον κοστολογεί πολύ ακριβά.

Όμως από ότι φαίνεται η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παλμέιρας και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά που θα τον αφήσει εκτός για αρκετό καιρό.

Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ντέιβερσον και περιμένουν τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί προκειμένου να μάθουν το ακριβές διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.

Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι των γιατρών της Παλμέιρας για το μέγεθος του τραυματισμού του 27χρονου φορ, τότε ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποσύρει το ενδιαφέρον του και θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ