Παναιτωλικός: Χωρίς τον Τορεχόν η αποστολή για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Τορεχόν η αποστολή για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Παναιτωλικός θα ταξιδέψει χωρίς τον Τορεχόν στην Αθήνα για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, επιστρέφουν στην αποστολή των Αγρινιωτών οι Μαλής και Μαυρίας

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (7/1, 17:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O Γιάννης Πετράκης έκανε γνωστή την αποστολή των Αγρινιωτών, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη επί του Πανσερραϊκού με 3-2 όπου ο Αργεντινός μέσος σημείωσε χατ-τρικ. Ο 26χρονος άσος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για την αυριανή αναμέτρηση. Επίσης δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οι μακροχρόνια τραυματίες Ντίας, Μπακάκης αλλά και ο τιμωρημένος Μπρούνο Ντουάρτε.

Διαβάστε επίσης: Επανέρχεται για Παλομίνο ο Ολυμπιακός – Τι λένε στην Ιταλία

Αντίθετα τα «καναρίνια» μπορούν να υπολογίζουν κανονικά στις υπηρεσίες των Χουάνπι, Μαλή και Μαυρία, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Αναλυτικά η αποστολή των «κυανοκίτρινων»: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου, Μπαλντασάρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ