Αιχμές Καραπαπά για την κροτίδα στο ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση: «Κανείς δεν έτρεξε να το πάρει στα χαρτιά»

Αιχμές Καραπαπά για την κροτίδα στο ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση: «Κανείς δεν έτρεξε να το πάρει στα χαρτιά»

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του αφήνει σαφείς αιχμές για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το ματς που πήρε στα χαρτιά στο Καραϊσκάκη

Στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση για το κυπριακό πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου έσκασε μια κροτίδα ένα μέτρο δίπλα από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, αλλά ο αγώνας μετά από μια ολιγόλεπτη διακοπή συνεχίστηκε κανονικά, με αποτέλεσμα να φέρει και την αντίδραση του Κώστα Καραπαπά.

Η κροτίδα έπεσε ένα μέτρο δίπλα από τον πορτιέρο της Ανόρθωσης και όχι δέκα μέτρα όπως συνέβη στην περίπτωση του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και του Χουάνκαρ, με τον αντιπρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να αφήνει σαφείς αιχμές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Καραπαπάς με αφορμή το ματς του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση σχολίασε το γεγονός ότι το ματς στην Κύπρο συνεχίστηκε κανονικά και πως καμία ομάδα δεν πήρε το ματς στα χαρτιά, αφού καμία ομάδα δεν… «έτρεξε στα αποδυτήρια».

Στην ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέφερε: «Απαράδεκτος βλαξ πετάει κροτίδα στο ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση. Ένα μέτρο από τον τερματοφύλακα, όχι δέκα. Σε παίκτη που έπαιζε, όχι που έκανε προθέρμανση. Όχι, το ματς δεν διεκόπη, όχι, κανείς δεν έτρεξε στα αποδυτήρια για να μην συνεχιστεί και να το πάρει στα χαρτιά».

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ