Ο Ελ Αραμπί μάζεψε τους παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του Ρέντη και είπε την αλήθεια…

Ο Ελ Αραμπί μάζεψε τους παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του Ρέντη και είπε την αλήθεια…

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπορεί να μην είναι στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά «έπαιξε» μπάλα στο Ρέντη, μαζεύοντας τους παίκτες στα αποδυτήρια και μαζί με τον Φορτούνη είπαν λόγια που αποτυπώνουν όσα ισχύουν στον Ολυμπιακό.

Η εικόνα στη Λαμία ήταν απροσδόκητα κακή. Η ήττα ήταν σκληρή και η απόδοση ακόμη χειρότερη. Με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν είναι υπερβολή. Είναι η αποτύπωση της πραγματικότητας του βαθμολογικού πίνακα. Ασχετα εάν ακόμη εκκρεμεί η υπόθεση της κροτίδας στο CAS. Ο Ολυμπιακός, εάν ηττηθεί μπορεί να μείνει 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή και αυτό είναι κάτι που έχει προκαλέσει κινητοποίηση στο Ρέντη. Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Κώστα Φορτούνη να αναλαμβάνουν δράση.

Πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, ο Ελ Αραμπί, ως ο μεγαλύτερος παίκτης της ομάδας, αλλά και ως αρχηγός, ζήτησε να συγκεντρωθούν όλοι οι παίκτες στα αποδυτήρια του Ρέντη. Και παράλληλα ζήτησε να μην υπάρχει κανείς άλλος στον χώρο, πέραν των παικτών. Καθώς η συζήτηση που θα ακολουθούσε αφορούσε τις δικές τους ευθύνες και όσα οι παίκτες πρέπει να κάνουν για να βγάλουν τον Ολυμπιακό από τη δύσκολη θέση.

Διαβάστε επίσης: Οι αριθμοί που λένε την σκληρή αλήθεια για τους Μπακς και τον Γιάννη…

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Μαροκινός επιθετικός, ο οποίος δεν μέτρησε τα λόγια του: «Παιδιά, πρέπει να ξυπνήσουμε. Εχουμε ένα ντέρμπι αύριο. Είναι ώρα όλοι να μιλήσουμε με τους εαυτούς μας και να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να αντιδράσουμε. Ολοι και οι παλιοί να δείξουν τον δρόμο, αλλά και οι νέοι παίκτες πρέπει να δείξετε τη ποιότητά σας. Εχουμε μεγάλα παιχνίδια τώρα, και χρειάζεται να δείξτε ότι είστε μεγάλοι παίκτες. Παίξτε για την ομάδα και για την αξία και το όνομά σας»!

Ο Ελ Αραμπί, μάλιστα, αναφέρθηκε και στα όσα έχουν συμβεί στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Ολυμπιακού, προκαλώντας αίσθηση με όσα είπε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, γιατί δεν έχουμε τον κόσμο μας να μας σπρώξει. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, αθλητική, με πολλές φυσικές δυνάμεις. Εμείς όμως έχουμε ποιότητα. Είστε όλοι καλοί παίκτες. Δεν πρέπει να περιμένουμε μόνο τον Φορτούνη και τον Ποντένσε να κάνουν κάποιο μαγικό. Ολοι πρέπει να συμμετέχουμε στο παιχνίδι, να προσπαθούμε, να δίνουμε τα πάντα, να είμαστε ενωμένοι. Παλεύουμε, νικάμε και πάμε για πρωτάθλημα, αλλιώς μετά θα είναι δύσκολο».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος εκτός των άλλων έκανε και την αυτοκριτική του για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία: «Εγώ πρώτος δεν ήμουν καλός με τη Λαμία. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν είμαστε στο γήπεδο, πρέπει να τα δίνουμε όλα. Είμαστε καλή ομάδα, έχουμε ποιότητα, έχουμε δουλέψει πολύ και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη. Ολοι μαζί είμαστε σε αυτό. Μαζί χάνουμε, μαζί νικάμε. Εγώ ξέρω ότι είμαστε ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλά πρέπει να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Εχουμε ευθύνη απέναντι στην ομάδα, στον κόσμο και τους εαυτούς μας να νικάμε από εδώ και πέρα. Να παλεύουμε».

Η κίνηση αυτή των αρχηγών του Ολυμπιακού, άλλαξε αρκετά το κλίμα στα αποδυτήρια, καθώς ολοκληρώθηκε με φωνές και παροτρύνσεις. Αλλά το ζητούμενο είναι τι θα φανεί στο γήπεδο. Τι θα δείξει η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού στον αγωνιστικό χώρο, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και στη συνέχεια της χρονιάς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι το Σάββατο προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στις Σέρρες, αλλά ο Καρβαλιάλ συζήτησε μαζί του μετά το τέλος του προγράμματος και επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Διότι ιατρικά ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού μπορεί να είναι καλά, αλλά από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν θα μπορούσε να είναι 100% καλά και ο Πορτογάλος δεν θέλει να διακινδυνεύσει να τον χάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με κάποια υποτροπή ή νέο τραυματισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ