ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

Νέα χρονιά και νέα εποχή στον Παναθηναϊκό. Πρώτο ματς στο 2024 για τους «πρασίνους», με τον Φατίχ Τερίμ να κάνει ντεμπούτο στην άκρη του πάγκου. Τον ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί το «τριφύλλι» για την 16η αγωνιστική της εφετινής Super League (21:00).

Προφανώς και κεντρικό πρόσωπο της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο είναι ο Φατίχ Τερίμ. Νέα ήθη και έθιμα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, με τον έμπειρο κόουτς να έχει ήδη πάρει τη θέση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία. Στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ, οι «πράσινοι» έχουν έναν και μοναδικό στόχο: Να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διπλό στο Πανθεσσαλικό και αναζητούν άλλη μια νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στη 2η θέση της κατάταξης ο Παναθηναϊκός, έχοντας συγκεντρώσει 34 πόντους μέχρι στιγμής. Στα αγωνιστικά, ο Τούρκος τεχνικός των «πρασίνων» πονοκεφαλιάζει, καθώς τραυματίστηκε ο Σεμπαστιάν Παλάσιος. Παράλληλα, την αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, που συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.

Από την άλλη, κάτι παραπάνω από απογοητευτική είναι η μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο για τους Γιαννιώτες, που αγνοούν τη χαρά της νίκης από την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα οι φιλοξενούμενοι, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 9 πόντους μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο ΠΑΣ έχει τις απουσίες του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αφού εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Εραμούσπε και Παντελάκης, όπως και οι Έφορντ και Μπιλμπάο. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπεγκάλα, Μπορταγκαράι, Κόντε, Γκάρο, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Κλέιμαν, Λεο, Λιάσος, Λώλης, Παμλίδης, Πανάγου, Ριένστρα, Ροσέρο, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τζίμας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ