ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Επικίνδυνη αποστολή στην Ισπανία για τον Παναθηναϊκό. Διαβολοβδομάδα στην Euroleague, με τους «πρασίνους» να αντιμετωπίζουν (21:30) εκτός έδρας την Μπασκόνια για την 18η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Κάτι παραπάνω από κρίσιμο το αποψινό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2024. Τρένο το τελευταίο διάστημα οι «πράσινοι», με το ένα θετικό αποτέλεσμα να διαδέχεται τον άλλο. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, έκανε ότι ήθελε και τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη αγωνιστική. Αλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό, που έχει ρεκόρ 10-7 στην εφετινή Euroleague.

Μονάχα το ροζ φύλλο του αγώνα αναζητούν στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου οι φιλοξενούμενοι, προκειμένου να διατηρηθούν στα υψηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα. «Αρχίζουμε τον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας στην Ισπανία, με δύο δύσκολα παιχνίδια. Τόσο η Μπασκόνια όσο και η Βαλένθια είναι μόλις μία νίκη πίσω από μας έχοντας κάνει πολύ καλή πορεία στο πρώτο μισό. Ειδικά η Μπασκόνια μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει αλλάξει πολύ και έχει κερδίσει πολλά σημαντικά ματς.

Κερδίσαμε και τις δύο αυτές ομάδες στην έδρα μας, αλλά εκτός θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε καλό μπάσκετ, αλλά πέρα από αυτό θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά, δυναμικά και να έχουμε καλή ομαδική άμυνα», τόνισε ο Εργκίν Αταμάν για το αποψινό παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Πάμε και στην Μπασκόνια που δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Οι Βάσκοι δεν τα κατάφεραν ούτε στο Μιλάνο και μετράνε τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Euroleague. Στο 9-8 μέχρι στιγμής η ισπανική ομάδα, που θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ