Άρης: Με Νταρίντα, Τζούρασεκ και Σαβέιρο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Άρης: Με Νταρίντα, Τζούρασεκ και Σαβέιρο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με τρεις αλλαγές παρατάσσει την ομάδα του στο σημερινό (19.30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων.

Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να κάνει τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα του σημερινού (7/1) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε σχέση με την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα ο Τζούρασεκ πήρε τη θέση του Πάρδο, ο Νταρίντα του Σαμόρα, ενώ ο Σαβέιρο αντικατέστησε τον Παναγίδη.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντογια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Πλάθα: «Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός – Είναι απίθανο να κερδίσεις με τόσο κακά ποσοστά ευστοχίας»

Οι Ζουλ και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν στα χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι : Χουτεσιώτης, Φεράρι, Ρόουζ, Ντουκουρέ, Γκαρθία, Πάρδο, Σαμόρα, Φετφατζίδης και Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ