«Ψάχνονται» ΠΑΟΚ και Ελ Καντουρί

«Ψάχνονται» ΠΑΟΚ και Ελ Καντουρί

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσουν τη συνεργασίας τους ο Ελ Καντουρί και ο ΠΑΟΚ, καθώς και οι δύο πλευρές «ψάχνονται» για κάτι καλύτερο.

Όταν ήρθε, το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, ο Ελ Καντουρί, πολλοί πίστεψαν πως ο 27χρονος μέσος θα δείξει και στην Τούμπα το πλούσιο ταλέντο του. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής δεν δικαίωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν μέσα στην ομάδα και ιδιαίτερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Σε 21 αναμετρήσεις, ελάχιστες ως βασικός, κατάφερε και πέτυχε μόλις δύο γκολ. Οι συχνοί τραυματισμοί, του έριξαν, εκτός από την αγωνιστική ετοιμότητα και την ψυχολογία που είναι σημαντική για έναν αθλητή.

Για να αντιληφθείτε πως η παραμονή του στην Τούμπα είναι ρευστή, μπορείτε να το καταλάβετε από τη συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας, μιλώντας μεταξύ άλλων και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, με τον ίδιο να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Το μέλλον μου; Δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Στις 20 Ιουνίου ξεκινάει η προετοιμασία μου με τον ΠΑΟΚ. Ήταν μια δύσκολη σεζόν, θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου τους επόμενους μήνες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ΠΑΟΚ και Ελ Καντουρί ψάχνονται για κάτι καλύτερο. Στη Μικράς Ασίας δεν έχουν πρόβλημα αν ο 27χρονος μέσος φέρει πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Μάλιστα λέγεται πως ήδη στον Δικέφαλο έχουν αποταθεί σε μεγάλο μανατζερικό γραφείο για να φέρει πρόταση για τον Ελ Καντουρί.
Να σημειώσουμε ότι ο Ελ Καντουρί έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2021. Αν καταφέρουν στην Τούμπα να το «σπάσουν» θα εξοικονομήσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ στα ταμεία του σωματείου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ