«Parisien»: «Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για τον Ρενάτο Σάντσες» (vid)

«Parisien»: «Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για τον Ρενάτο Σάντσες» (vid)

Σύμφωνα με την «Parisien», ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Την περίπτωση του Πορτογάλου μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Ρενάτο Σάντσες, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει η «Parisien», ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωση του 26χρονου και εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση στη γαλλική ομάδα για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Ρενάτο Σάντσες αγωνίζεται στη Ρόμα ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας μέχρι στιγμής 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Όμως, δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει από τους Τζιαλορόσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Ολυμπιακό να είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Parisien» σε σημερινό της δημοσίευμα.

Ενας ποδοσφαιριστής με κύκλο μεταγραφών που αγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Σουόνσι, Μπενφίκα και Μπάγερν Μονάχου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρενάτο Σάντσες μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2022 από την Λιλ έναντι 15 εκατ. ευρώ, ενώ για την περίπτωσή του φέρεται να ενδιαφέρεται ακόμα η Μπεσίκτας, στην τεχνική ηγεσία της οποίας βρίσκεται πλέον ο Φερνάντο Σάντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ