Ανιψιός του Λιούμπος Μίχελ ο VARίστας της ντροπής χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ανιψιός του Λιούμπος Μίχελ ο VARίστας της ντροπής χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Μόλις 29 ετών, χωρίς εμπειρία, έχει τεράστια ευθύνη για το «χάος» που δημιούργησε ο Μπόρις Μαρχέφκα στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης».

Το χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σημαδεύτηκε από την τραγική διαιτησία του Σλοβάκου, Μπόρις Μαρχέφκα, ο οποίος μαζί με τους βοηθούς του και τον VARίστα, Κρίστιαν Μίχελ, έκαναν τα πάντα για χάσουν οι Ερυθρόλευκοι.

Οι Σλοβάκοι ακύρωσαν ένα πεντακάθαρο γκολ του Γιώργου Μασούρα στα μέσα στου δεύτερου ημιχρόνου για χέρι, παρότι η μπάλα έχει βρει ξεκάθαρα στον ώμο του έμπειρου μεσοεπιθετικού, ενώ λίγο αργότερα έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι – μαρς τους Κάλενς στον Ναβάρο. Δύο πεντακάθαρες φάσεις, στις οποίες αδίκησαν τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Αυτό που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι VARίστας ήταν ο ανιψιός του Λούμπος Μίχελ, Κριστιάν. Ο 29χρονος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 2018 και το πιο μεγάλο παιχνίδι που έχει σφυρίξει είναι ένα Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ρούζομπεροκ. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στην πρώτη της βαθμολογίας και την 8η σε ένα πρωτάθλημα 12 ομάδων.

Παρόλα αυτά η ΚΕΔ αποφάσισε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα μπορούσε να είναι VAR σε ένα ντέρμπι όπως αυτό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με τον Κριστιάν Μίχελ να κλείνει τα μάτια στο ξεκάθαρο πέναλτι που έκανε ο Κάλενς πάνω στον Ναβάρο στο δεύτερο μέρος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λούμπος Μίχελ υπήρξε τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το 2016 έως το 2018 (σ.σ 17/2/2016 έως 13/11/2018). Μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο στο ποδόσφαιρο της ΕΠΟ και της ΚΕΔ. Ενα ποδόσφαιρο που εξελίσσεται σε παρωδία..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ