Κράτησε την… παράδοση ο Μάντζιος

Κράτησε την… παράδοση ο Μάντζιος

Ο Άκης Μάντζιος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκαν για δέκατη φορά σε αντίπαλους πάγκους το βράδυ της Κυριακής και ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να διατηρήσει τη θετική παράδοση που έχει απέναντι στον Ρουμάνο προπονητή

Ο Άκης Μάντζιος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκαν για δέκατη φορά σε αντίπαλους πάγκους το βράδυ της Κυριακής και ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να διατηρήσει τη θετική παράδοση που έχει απέναντι στον Ρουμάνο προπονητή, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της λίγκας.

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά τη σεζόν 2015-16 σε μια αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-0, με τον Άκη Μάντζιο να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας της Βοιωτίας και τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε εκείνον της ακριτικής ομάδας. Για τον δεύτερο γύρο υπήρξε ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε Ξάνθη και Λεβαδειακό.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε ο σπουδαίος Φραντς Μπεκενμπάουερ (pic)

Το επόμενο ραντεβού τους ολοκληρώθηκε και πάλι με ισοπαλία, τη σεζόν 2017-18 στο Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ 0-0, ενώ το 2018-19 ως προπονητής του Πανιωνίου πλέον, ο Άκης Μάντζιος ηττήθηκε στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στην Τούμπα με 3-0, αλλά οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου οι Κυανέρυθροι επικράτησαν με 2-1 στη Νέα Σμύρνη και αποκλείστηκαν στην παράταση με 4-2 στην Τούμπα, αφού στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με 2-1.

Από τότε -27 Φεβρουαρίου 2019- έχουν βρεθεί αντιμέτωποι τέσσερις φορές μαζί με τη χθεσινή και ο απολογισμός είναι ο δύο νίκες για τον Άκη Μάτζιο και δύο ισοπαλίες. Τη σεζόν 2021-22 επικράτησε με τον Άρη μέσα στην Τούμπα με 1-0, την επόμενη (2022-23) η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2 και αυτή τη σεζόν υπήρξε το ΠΑΟΚ – Άρης 0-0 και η χθεσινή νίκη με 2-1. Συνολικά στις δέκα αναμετρήσεις τους υπάρχουν τέσσερις νίκες του Άκη Μάτζιου, δύο νίκες του Ραζβάν Λουτσέκου και τέσσερις ισοπαλίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ