Άρης: Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για Μενέντες

Άρης: Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για Μενέντες

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που έμεινε εκτός αποστολής στο χθεσινό (7/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Τζόναθαν Μενέντες έμεινε εκτός από τις επιλογές του Μάντζιου για το χθεσινό (7/1) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται ομάδα από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του, αυτή τη φορά, όμως, έμεινε εκτός αποστολής, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα δυο.

Διαβάστε επίσης: Τον ΠΑΟΚ τον βλέπει, τον Ολυμπιακό που υποστηρίζει δεν τον βλέπει;

Οι άνθρωποι του Άρη είναι ενήμεροι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ποδοσφαιριστή και δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν, βάζοντας, παράλληλα και χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να σημειωθούν τις επόμενες μέρες, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν ο Μενέντες θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας ματς (10/1) Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ